Спілкуємось англійською

2016-06-17

/Files/images/13349118_1729932603921347_1172091663_n.jpg

В період з 30 травня по 15 червня 2016 року в черговий раз відчинив свої гостинні двері табір «FRIENDS» на базі Полянської ЗОШ I-III ст. До перебування в таборі (англійська мова) було залучено 32 учнів.

Завданням мовного табору було показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання англійської мови, який відрізняється від звичного багатьом батькам теоретичного підходу до освіти. Саме через таку діяльність діти істотно розширюють свій кругозір і дізнаються багато нового, а головне, мають можливість практично застосувати знання мов, отриманих протягом навчального року, мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності.

Робота літнього мовного табору була спланована за тематичними днями, а саме: «Відпочинок і дозвілля», «Моя сім’я і друзі», «Моє село», «Мій дім», «Їжа», «Англомовний світ» та «Хобі». У рамках мовного табору проведено День Європи шкіл Полянського освітнього округу, у формі квесту «Шлях України – крізь терни до зірок». Взяли участь учні Плугівської , Полянської та Поморянської ЗОШ I-III ст. Під час квесту діти отримали більше інформації про ЄС.

Щодня вчителі англійської мови Марець О.Б. і Висоцька О.В. проводили різноманітні заходи: ігри, ранкові розминки, роботу над створенням проектів, виконання інших творчих завдань, мета яких допомогти дітям здобути необхідні мовні навички, непомітно подолати мовний бар’єр, удосконалити свою розмовну мову. Педагогами проведені бесіди «Іноземна мова у моєму житті» та «Піклуймося про своє здоров’я». Було використано інтерактивні методики, багато аудіо- та відео-матеріалів.

15 червня, в день закриття табору, відбувся святковий концерт. Англійською мовою звучали вірші, пісні, представлялись фрагменти театралізованих дійств. . Час, проведений в таборі, приніс вчителям неоціненний досвід, а учням – знання, багато позитивних емоцій та усвідомлення того, що володіння іноземною мовою сьогодні є важливим і актуальним.

Оксана Висоцька, вчитель англійської мови

Полянської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi