Спортивні трофеї

2024-04-05

/Files/images/спортивні трофеї.jpg

/Files/images/спортивні трофеї 2.jpg /Files/images/спортивні трофеї 1.jpg

3 квітня цього року юні спортовці нашої школи завітали до села Ремезівці, де у місцевій школі відбулися змагання з футзалу серед шкіл Поморянської громади. Варто зазначити, що цей вид футболу проходив у рамках всеукраїнської акції «Пліч-о-пліч» та є ще малопоширеним видом футболу на відміну від класичного. Адже окрім дещо інших правил гри, вимагає ще й великого спортзалу, спеціальної розмітки ігрового поля, зменшених воріт тощо.

Вікові рамки цього турніру - учні 2012 року народження та молодші. У напруженій боротьбі наші хлопці вибороли 2 місце. Склад нашої команди: Фрей Максим (капітан), Стрик Олександр (воротар), Бузановський Давид, Врубльовський Іван, Шумінський Юрій, Головатий Дмитро, Миськів Вадим, Фрей Іван. Особливо хочеться відзначити гру Фрея Максима, який забив 3 голи у ворота суперників.

Ще одним трофеєм нашої школи стало 3 місце з волейболу серед юнаків шкіл Поморянської ТГ, який нещодавно проходив у Шпиколоській ЗОШ I-III ст. Наша команда показала дуже результативну та майстерну гру, здобувши 9 очок. Прикро, що у першій партії отримав серйозну травму Ганчук Артур – один із найкращих гравців нашої команди. Тому ми ,на жаль, не змогли повністю розкрити свій потенціал. Також таку ж кількість очків мали Поморянська та Шпиколоська школи. Проте за кількістю забитих та пропущених м’ячів вони зайняли відповідно 1 та 2 місця. Склад нашої команди: Ониськів Дмитро, Ганчук Артур, Кашлюк Роман, Настасюк Роман, Маланюк Максим, Ковбаса Дмитро, Костюк Владислав. Через незалежні від нас обставини (вчасно не було нас повідомлено про дату змагань) дівчата не змогли взяти участь у турнірі з волейболу.

Мабуть, на мою думку, найголовніше не зайняті призові місця, а бажання школярів займатися спортом. І тут хочеться згадати олімпійське гасло: «головне не перемога, а участь!».

Вчитель фізичної культури Семенко Я.М.

Кiлькiсть переглядiв: 29

Коментарi