А Сотню вже зустріли небеса…

2016-02-19

/Files/images/20160219_115641.jpg

19 лютого у Полянській ЗОШ І-ІІІ ст. з метою вшанування пам'яті героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості школярів та бажання стати гідними громадянами України відбулась лінійка-реквієм "А Сотню вже зустріли небеса…", яку підготували учні 7,8,9 класів разом з педагогом-організатором Гнатів Марією Дмитрівною.

В глибокій покорі й скорботі, з великою шаною і подякою учні вклонилися перед Героями Небесної сотні. Вшанували пам’ять тих, які віддали своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу. Зі сльозами на очах учні декламували поезію, виконували пісні, переглянули відео про ті страшні події на Майдані. Хвилиною мовчання вшанували загиблих під час Революції Гідності.

Ми віримо, що Небесна сотня стоїть перед Божим Престолом і буде повіки опікуватися долею України. Кожному потрібно пам’ятати про них: хто вони були і за що боролись, у що вірили, задля чого померли. .Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Педагог-організатор Гнатів М.Д.

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi